RegjistrimiCaptcha code Type characters you see. (Click on image to refresh)
Type characters you see.
 * 
About captcha Project ::  Kupala.Net

Motel-restoranti "Mountain"

Motel restoran MountainMotel restoran MountainMotel-restoranti "Mountain" funksionon si pjesë e ndërmarrjes për qarkullim dhe shërbime “Lider”, Shtërpcë. Në përbërje të ndërmarrjes funksionon agjencia turistike me oferta specifike të paraqitjes së bukurive natyrore të maleve të Sharrit, siç janë kampimi, gjuetia sportive, peshkimi, kalërimi, dreka në natyrë, futingu (footing) dhe trim shtigjet. Ndërmarrja “Lider” posedon edhe objektin hotelier, me kafene, me piceri dhe me 9 apartamente, që gjendet në Shtërpcë (momentalisht i është dhënë me qira misionit të OSBE-së për nevojat e tij).

Motel-restoranti "Mountain" gjendet te vendnisja e teleferikut “Qafa e luanit”, bri shtegut të skijimit. Ka në dispozicion 6 dhoma me dy krevatë, 3 apartamente dhe restorantin me kapacitet 60 vendesh. Restoranti ofron ushqim nacional prej perimeve, prej prodhimeve të qumështit dhe prej mishit, ndërsa së shpejti do të ofrohen specialitete të etnokuzhinës nga lugina e Sirinikut. Çmimi i bujtjes dhe mëngjesi në këtë motel është 12 euro.

Kontakti :  +381638165256, +381638576841

Motel restoran MountainMotel restoran MountainMotel restoran MountainMotel restoran Mountain

 

Motel restoran MountainMotel restoran MountainMotel restoran Mountain

Motel restoran Mountain

 
Motel restoran MountainMotel restoran Mountain