RegjistrimiCaptcha code Type characters you see. (Click on image to refresh)
Type characters you see.
 * 
About captcha Project ::  Kupala.Net

Hoteli "Sport-Tours"

Hotel Sport ToursHoteli “Sport-Tours” gjendet në lartësinë mbidetare prej 1700 metrash, nën vendnisjen e teleferikut “Qafa e luanit”. Kapaciteti i këtij hoteli është prej 120 krevatësh  në dhomat me banjo. Posedon restorantin me kapacitet prej 180 vendesh, TV salla, ski-servisin. “Sport-Tours”  ofron stërvitje dhe mundësi të marrjes me qira të pajisjeve të skijimit. Përveç këtij objekti, “Sport-Tours” posedon edhe restorantin nga druri “Partizanka” që ka në përbërje 6 dhoma me nga tre krevatë.

Hotel Sport ToursÇmimet për vizita grupore (3 ose më shumë) dhe qëndrimi më i gjatë se 7 ditë :

pansion i plotë – 21 evra
gjysmëpansion – 18 evra
bujtje dhe mëngjes – 15 evra

Hotel Sport ToursKontakti: +38129070653, +381644514088, +381638390997


Hotel Sport Tours