RegjistrimiCaptcha code Type characters you see. (Click on image to refresh)
Type characters you see.
 * 
About captcha Project ::  Kupala.Net

Ski-servisi "Borzani"

Ski servis BorzaniSki-servisi "Borzani" është ski-servisi më i madh në malet e Sharrit. Është në përbërje të hotelit Molika. Ka në dispozicion 500 komplete të pajisjes më të re të skijimit, nga të cilat 100 komplet pajisje për snoubord (snowboard).

 

 

 

Lista e çmimeve të dhënies me qira të pajisjes (në euro):

Lloji i pajisjes1 ditë2 ditë3 ditë4 ditë5 ditë6 ditë7 ditë
Komplet ski pajisja1020 30 32 40 48 56 
Skitë510 15 16 20 24 28 
Komplet pajisja snoubord1020 30 32 40 48 56 
Këpucët e skijimit510 15 16 20 24 28 
Këpucët për snoubord510 15 16 20 24 28 
Shkopinjtë2.57.5 10 12 13 
Snoubord "BURTON"1020 30 40 50 60 70Lista e çmimeve të servisimit të pajisjeve (në Dinari) :

Lidhëzat
 Shkopinjtë
 Montimi i lidhëzave800  Shkurtimi i shkopinjve 150
 Ndërrimi i vendit të lidhëzave450 Flutura dhe vendosja e saj 90
 Štelovanje vezova 90 Siguresa e fluturës dhe montimi i saj
 45
 Skitë Këpucët
 Lyerja e skive 250 Zgjerimi i këpucëve të skijimit 300
 Lëmimi / brusimi 300 Zëvendësimi i mbërtheckës 600
 Lëmimi / brusimi i anësoreve 150 Zëvëndësimi i kabllos në mbërtheckën e këpucës 150
 Komplet servisimi 1000 Vendosja e mbërtheckës 120
 Ngjitja e bazës së dëmtuar 300 Vendosja e vidhës 60
 Zëvendësimi i pjesës së bazës rrëshqitëse 300 Shërbimet e tjera sipas vlerësimit të servisit 
 Riparimi i dëmtimeve të teheve 750  
 Riparimi i teheve 1500  

 

Ski servis BorzaniSki shkollën “Borzani” e ka themeluar Sllagjan Iliqi, në vitin 1992. Gjatë karrierës aktive të tij, Sllagjani ka qenë anëtar i Ekipit olimpik të Jugosllavisë, në vitin 1992, në Lojërat olimpike dimërore në Francë. Përvojën e tij të madhe në skijim e shfrytëzoi për themelimin e ski shkollës në të cilën ka stërvitur më shumë se 10 000 skitarë dhe borderë

Ski servis BorzaniEkipi i tij përbëhet nga ski dhe bord instruktorë profesionalë dhe të licencuar.

Ski shkolla “Borzani” ofron kurse adekuate për të gjitha nivelet e skijimit.

Kontakti: +38163373792, +38163277272, Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa