RegjistrimiCaptcha code Type characters you see. (Click on image to refresh)
Type characters you see.
 * 
About captcha Project ::  Kupala.Net

Caffe-restoranti "Ljuboten"

Caffe Restaurant LjubotenCaffe-restoranti “Ljuboten” gjendet te vendnisja e teleferikut “Livadhet e mëdha”. Restoranti ka kapacitet prej 30 vendesh. Në atmosferë të këndshme mali, restoranti ofron të gjitha llojet e përgatitjeve nga skara dhe ushqim të shpejtë. Si specialitet të lokalit e theksojmë mishin e pjekur të viçit. Restoranti ofron edhe mundësinë e dhënies me qira dhe organizimin e ahengjeve private.

Në përbërje të vet, objekti ka edhe një dhomë  me tre krevatë.

Kontakti: +381638147860, +381638270936

Caffe Restaurant LjubotenCaffe Restaurant LjubotenCaffe Restaurant Ljuboten